CULINAIR
Lekker wijnen bij AREIA: ‘Vertrouwen is voor ons belangrijk, net als kwaliteit’
“Een wijnkenner, ik? Nou, vooral een liefhebber,” zegt Cor Roeleveld beslist. Het begon allemaal met de Barón …
De Gouden Ton: ‘Over wijn mag je best nonchalant praten’
Zodra we een stap zetten op de vloer van Portugese mozaïektegeltjes aan de Denneweg nummer 81, worden …
Brute Bonen: het geheim van écht goede koffie
Na water en thee is koffie de meest gedronken drank ter wereld. Maar koffie is als wijn, …
De ongekende transformatie van Kasteel de Wittenburg
Het is exemplarisch voor de transformatie die het kasteel en het omliggende landgoed hebben doorgemaakt onder Meppelders …
Marius is naast wijnwinkel nu ook café
Een luxeprobleem noopte Marius van der Vliet ertoe het concept van zijn wijnwinkel aan de Piet Heinstraat …
- 1
- 2
- 3
- ...
- 7
- Volgende »
The Harbour Club: een eersteklas ervaring met bubbels in de Binckhorst
Op deze nieuwe locatie van The Harbour Club, op de bovenste verdieping van BINK36, vlak naast het …
Sterrenchef Joris Peters (Aan de Zweth) zoekt opvolger
Zes dagen per week werkt hij. Op de vier dagen dat het restaurant open is, van donderdag …
Bij Ons Om De Hoek: Duinoord
Eind negentiende eeuw ontstonden de eerste plannen voor een nieuwe woonwijk in een eeuwenoud duingebied. De wijk …
Hoe leg ik de perfecte wijnkelder aan?
Zij was ooit de koningin van de rosse buurt, en een vaste wijnklant. Opeens moest ik mij …
4 x nieuwe Haagse hotspots
@decoterie.nl Opgericht door drie vrienden met een passie voor het creëren van unieke horeca-ervaringen. Bij De …
BlueBlood meet zich met Londen en Dubai
Jules Verne zou vol bewondering hebben gekeken naar het interieur van BlueBlood, het nieuwe restaurant van het …
4 x nieuwe horeca in Den Haag
1. @mozzamezze Joris van der Poel van Grapes & Olives heeft een nieuw concept: Mozza e Mezze, …
Leermeester Marcel van der Kleijn was vroeger een soort ‘Gordon Ramsey’
Zal ik haar vertellen over die keer dat ik een fazant naar je hoofd gooide?”, grinnikt Marcel …