4 x nieuwe Haagse hotspots
Van fluffy American pancakes tot steak tartare met een twist: dit zijn vier nieuwe zaken in Den Haag die je moet (gaan) proberen!
DATUM
17 augustus 2023
TEKST
Meike Liedenbaum
BEELD
PR
4 x nieuwe Haagse hotspots
Van fluffy American pancakes tot steak tartare met een twist: dit zijn vier nieuwe zaken in Den Haag die je moet (gaan) proberen!
Opgericht door drie vrienden met een passie voor het creëren van unieke horeca-ervaringen. Bij De Coterie aan de Theresiastraat eet je gerechten die hun inspiratie halen uit de Europese keuken, bereid met traditionele technieken met een moderne twist. Onze favoriet? De steak tartare ‘Filet de Coterie’. Verrassender dan ‘your usual suspect’. Doen!
Coming soon: IJzerbar Kijkduin. Na een succesvolle locatie in Hoofddorp opent binnenkort een tweede locatie in @nieuwkijkduin. Het concept van deze nieuwe horecazaak zit ’m in de naam. Hun menu biedt, zoals ze zelf beschrijven, een mix van gerechten rijk aan ijzer. Voor vegetariërs en niet-vegetariers. Zo geniet je van een wagyu-steak of kies je voor de vegetarische variant gemaakt van watermeloen. We zijn benieuwd!
‘Chocolate is the answer’ is hun motto. En wij kunnen natuurlijk niets anders dan daarmee instemmen. Deze patissier en chocolatier opent binnenkort aan de Fahrenheitstraat. Dat wordt smullen van gebakjes, chocolade, koffie en high tea gemaakt door eigenaren Rafael en Charlotte.
Ben jij een echte pancake-fanaat? Dan is Mr NonNO aan de Stationsweg een ware droom. Hier kan je werkelijk hélemaal los met de verrassende smaakcombinaties. Van Oreo-kruimels, botercrème en maple syrup tot kip, barbecuesaus, jonge kaas en spinazie. Zeker het proberen waard.
tekst Meike Liedenbaum beeld PR
Opgericht door drie vrienden met een passie voor het creëren van unieke horeca-ervaringen. Bij De Coterie aan de Theresiastraat eet je gerechten die hun inspiratie halen uit de Europese keuken, bereid met traditionele technieken met een moderne twist. Onze favoriet? De steak tartare ‘Filet de Coterie’. Verrassender dan ‘your usual suspect’. Doen!
Coming soon: IJzerbar Kijkduin. Na een succesvolle locatie in Hoofddorp opent binnenkort een tweede locatie in @nieuwkijkduin. Het concept van deze nieuwe horecazaak zit ’m in de naam. Hun menu biedt, zoals ze zelf beschrijven, een mix van gerechten rijk aan ijzer. Voor vegetariërs en niet-vegetariers. Zo geniet je van een wagyu-steak of kies je voor de vegetarische variant gemaakt van watermeloen. We zijn benieuwd!
‘Chocolate is the answer’ is hun motto. En wij kunnen natuurlijk niets anders dan daarmee instemmen. Deze patissier en chocolatier opent binnenkort aan de Fahrenheitstraat. Dat wordt smullen van gebakjes, chocolade, koffie en high tea gemaakt door eigenaren Rafael en Charlotte.
Ben jij een echte pancake-fanaat? Dan is Mr NonNO aan de Stationsweg een ware droom. Hier kan je werkelijk hélemaal los met de verrassende smaakcombinaties. Van Oreo-kruimels, botercrème en maple syrup tot kip, barbecuesaus, jonge kaas en spinazie. Zeker het proberen waard.