4 x nieuwe Haagse hotspots

Van fluffy American pancakes tot steak tartare met een twist: dit zijn vier nieuwe zaken in Den Haag die je moet (gaan) proberen! 

De huisgemaakte 'cured' zalm van De Coterie

DATUM

17 augustus 2023

TEKST

Meike Liedenbaum

BEELD

PR

4 x nieuwe Haagse hotspots

Van fluffy American pancakes tot steak tartare met een twist: dit zijn vier nieuwe zaken in Den Haag die je moet (gaan) proberen! 

 

  1. @decoterie.nl

De huisgemaakte ‘cured’ zalm van De Coterie

Opgericht door drie vrienden met een passie voor het creëren van unieke horeca-ervaringen. Bij De Coterie aan de Theresiastraat eet je gerechten die hun inspiratie halen uit de Europese keuken, bereid met traditionele technieken met een moderne twist. Onze favoriet? De steak tartare ‘Filet de Coterie’. Verrassender dan ‘your usual suspect’. Doen!

  1. @ijzer.kijkduin

Coming soon: IJzerbar Kijkduin. Na een succesvolle locatie in Hoofddorp opent binnenkort een tweede locatie in @nieuwkijkduin. Het concept van deze nieuwe horecazaak zit ’m in de naam. Hun menu biedt, zoals ze zelf beschrijven, een mix van gerechten rijk aan ijzer. Voor vegetariërs en niet-vegetariers. Zo geniet je van een wagyu-steak of kies je voor de vegetarische variant gemaakt van watermeloen. We zijn benieuwd!

Oesters à la Ijzer Kijkduin

  1. @rafaels.pastry

‘Chocolate is the answer’ is hun motto. En wij kunnen natuurlijk niets anders dan daarmee instemmen. Deze patissier en chocolatier opent binnenkort aan de Fahrenheitstraat. Dat wordt smullen van gebakjes, chocolade, koffie en high tea gemaakt door eigenaren Rafael en Charlotte.

Rafael’s Pastry ‘Coming Soon’

  1. @mr.nonno.nl

Ben jij een echte pancake-fanaat? Dan is Mr NonNO aan de Stationsweg een ware droom. Hier kan je werkelijk hélemaal los met de verrassende smaakcombinaties. Van Oreo-kruimels, botercrème en maple syrup tot kip, barbecuesaus, jonge kaas en spinazie. Zeker het proberen waard.

Classic pancakes bij Mr. NonNo

datum 17 augustus 2023
tekst Meike Liedenbaum beeld PR

 

  1. @decoterie.nl

De huisgemaakte ‘cured’ zalm van De Coterie

Opgericht door drie vrienden met een passie voor het creëren van unieke horeca-ervaringen. Bij De Coterie aan de Theresiastraat eet je gerechten die hun inspiratie halen uit de Europese keuken, bereid met traditionele technieken met een moderne twist. Onze favoriet? De steak tartare ‘Filet de Coterie’. Verrassender dan ‘your usual suspect’. Doen!

  1. @ijzer.kijkduin

Coming soon: IJzerbar Kijkduin. Na een succesvolle locatie in Hoofddorp opent binnenkort een tweede locatie in @nieuwkijkduin. Het concept van deze nieuwe horecazaak zit ’m in de naam. Hun menu biedt, zoals ze zelf beschrijven, een mix van gerechten rijk aan ijzer. Voor vegetariërs en niet-vegetariers. Zo geniet je van een wagyu-steak of kies je voor de vegetarische variant gemaakt van watermeloen. We zijn benieuwd!

Oesters à la Ijzer Kijkduin

  1. @rafaels.pastry

‘Chocolate is the answer’ is hun motto. En wij kunnen natuurlijk niets anders dan daarmee instemmen. Deze patissier en chocolatier opent binnenkort aan de Fahrenheitstraat. Dat wordt smullen van gebakjes, chocolade, koffie en high tea gemaakt door eigenaren Rafael en Charlotte.

Rafael’s Pastry ‘Coming Soon’

  1. @mr.nonno.nl

Ben jij een echte pancake-fanaat? Dan is Mr NonNO aan de Stationsweg een ware droom. Hier kan je werkelijk hélemaal los met de verrassende smaakcombinaties. Van Oreo-kruimels, botercrème en maple syrup tot kip, barbecuesaus, jonge kaas en spinazie. Zeker het proberen waard.

Classic pancakes bij Mr. NonNo