CULINAIR 1170x450
Logo Culinary

CULINARY

Cocktail Five Points

7 x drinking cocktails in The Hague

#1 Office 1643 A new Hague hotspot with international influences. The historic building on Prinsegracht is ...

Ultramarine

Cocktail bar Ultramarine and the masters of mixology

It is only two in the afternoon, but when Ruben Hartog, bar manager of cocktail bar Ultramarijn, asks if ...

6 x chocolate in The Hague

#1 Hop & Stork In a historic building in the Passage, spread over two floors, is ...

House of Lords

'House of Lords is flexible like a chameleon'

On the eve of their 20th anniversary, for Raymond Talsma and Leon Harinck of the primal Hague ...

The nicest coffee shops The Hague

The best Hague coffee shops of the moment

While there is nothing wrong with the old, familiar Hague bakkie pleur, the 'specialty coffee' hotspots are shooting up like ...

Tasty wines at AREIA: 'Trust is important to us, as is quality'

"A wine connoisseur, me? Well, mostly an enthusiast," says Cor Roeleveld decidedly. It all started with the Barón ...

The Golden Ton: 'It's okay to talk about wine casually'

As soon as we step on the floor of Portuguese mosaic tiles at number 81 Denneweg, we are ...

Brute Beans: the secret of really good coffee

After water and tea, coffee is the most widely consumed beverage in the world. But coffee is like wine, ...

The unprecedented transformation of Kasteel de Wittenburg

It is exemplary of the transformation the castle and surrounding estate have undergone under Meppel's ...

Marius Wine

Marius is now a café in addition to wine shop

A luxury problem forced Marius van der Vliet to rethink the concept of his wine shop on Piet Heinstraat ...

Why November is the month of premiere wines.

Het is in nagenoeg ieder wijngebied normaal dat de wijn van dát jaar pal na de oogst …

NIVEN

Two recipes from Niven & Virginie Kunz's new cookbook

Ze zijn de gezichten van het nieuwe restaurant in Wateringen: Niven Kunz (40) en zijn vrouw Virginie …

Six delicious wines for autumn & winter

Château Rochecolombe We zakken de Rhône af, passeren Lyon, om even zuidelijk van Montélimar, de nougat-hoofdstad van …

Edwin van de goor pulpo

Tribute to Edwin van de Goor: an anecdote and his latest recipe

Het is juni 2014. Terwijl de zon fel over het terras van een nieuw Italiaans restaurant aan …

Red wine in summer? Nico McGough gives tips

Tijdens de warme zomermaanden serveren wij graag koel rood. Dat wil zeggen rode wijnen met smaak en …

Barbecuing at star level, four courses by Paul Kappé

“We gaan barbecueën vanavond,” zeg ik tegen mijn man terwijl ik de doos van de Sterrenchef Box …

The absolute best from Spain: Bodegas Felix Callejo

De beschermde herkomstbenaming Ribera del Duero is pas sinds 1982 een feit en zeven jaar later stichtte …

What are the summer wines of 2021?

Om even ‘de horloges gelijk te zetten’ is het van belang dat wij het samen eens zijn …

Chef Marcel van der Kleijn will open 'Goedvolck' this autumn.

Het is half drie ’s middags. In het lichte hoekpand aan de Kneuterdijk zet een internationale groep …

Nico McGough tips: 5 x spring wines

Wat zijn de wijntrends van het moment? Nico McGough van Bosman Wijnkopers ziet  een stijging van de …