CULINARY
Tasty wines at AREIA: 'Trust is important to us, as is quality'
"A wine connoisseur, me? Well, mostly an enthusiast," says Cor Roeleveld decidedly. It all started with the Barón ...
The Golden Ton: 'It's okay to talk about wine casually'
As soon as we step on the floor of Portuguese mosaic tiles at number 81 Denneweg, we are ...
Brute Beans: the secret of really good coffee
After water and tea, coffee is the most widely consumed beverage in the world. But coffee is like wine, ...
The unprecedented transformation of Kasteel de Wittenburg
It is exemplary of the transformation the castle and surrounding estate have undergone under Meppel's ...
Marius is now a café in addition to wine shop
A luxury problem forced Marius van der Vliet to rethink the concept of his wine shop on Piet Heinstraat ...
Eleventh launch BOIDR: drinks and catching up
About two hundred people attended the launch of Bij Ons In De Residentie (BOIDR) on Thursday, 24 November ...
Everything you need to know about champagne
Bruisende wijnen brengen altijd een dimensie extra in het glas. Maar hoe komen die belletjes eigenlijk in …
Bas Hoog (Botanica) serves up treasures from Dutch soil
De laatste hotelgasten van Voco The Hague aan de Kneuterdijk verlaten net hun ontbijttafel als Bas Hoog …
How Marcel van der Kleijn got to Good Volck.
Ron Goedvolk, bijgenaamd ‘de burgemeester van de Denneweg’, is al jaren dood. Maar de legende leeft voort. …
Gastrovino, a gastronomic experience
Als de antipasto all’Italiano op tafel verschijnt, buigt het viertal aan het raam zich naar voren. “Zo, …
6 x favourite terraces in The Hague
1 Capriole Café Verscholen in een oude, historische verffabriek aan het water ligt Capriole Café. Het restaurant …
Who is this grand lady of Hague gastronomy?
Lisette Ernens groeide uit tot dé voorvrouw van culinair Nederland. Haar vriendschap met de Haagse topchef Marcel …
5 x best coffee spots in The Hague
SunSun Coffee Een maand geleden opende de nieuwe koffiezaak SunSun Coffee aan het Goudenregenplein. In de cleane …
Rice dining can be enjoyed again at Garuda by Ron Gastrobar Indonesia
Het vertrouwde Indië waren we eigenlijk al kwijt vanaf de dag dat de Japanners in 1942 onze …