Editor’s choice: Helen Hartmann’s favourite spots in The HagueFavourite restaurant Cosy and sophisticated. This small restaurant, with a tiny kitchen, is as central as it gets in The Hague. Zebedeus is located in a side wing of the Grote Kerk and has a terrace with prime people-watching potential. But let’s talk about food…. Lees verder |
MaXXus bouwt aan de werkplek van de toekomst“Als je jonge mensen aan je wilt binden, moet je het werk aanbieden zoals zij het voor ogen hebben: onafhankelijk van tijd en plaats.” Aan het woord geen trendgoeroe, maar de nuchtere Ron Raaphorst, directeur van het Haagse bedrijf. “Wie had dat kunnen denken toen… Lees verder |
Lekker wijnen bij AREIA: ‘Vertrouwen is voor ons belangrijk, net als kwaliteit’“Een wijnkenner, ik? Nou, vooral een liefhebber,” zegt Cor Roeleveld beslist. Het begon allemaal met de Barón de Ley uit Spanje. Hij laat de fles Rioja-wijn aanrukken door een collega achter de imposante bar in AREIA. “Voordat ik jaren geleden begon met de eerste locatie… Lees verder |
Levenskunde op het Luzac: persoonlijke ontwikkeling is ook een vakWoensdagochtend, half twaalf. In een klaslokaal van het Luzac College aan de Oranjestraat loopt docent Sanna Gutjahr zenuwachtig heen en weer. “Euh, ik ben mijn tekst kwijt. Even herpakken hoor, jongens.” De twaalf leerlingen in haar klas kijken haar argwanend aan. “Is dit serieus, mevrouw?”,… Lees verder |