Vijf favorieten Tlalit Packer, chocolatier en eigenaar van ADEA Chocolade1. Favoriete uitkijkpunt De Vulkaan (Ik noem het Everest!) Tijdens een wandeling door de prachtige duinen bij het strand ren ik graag de ‘Everest’ van Den Haag op. Het verhoogt mijn hartslag en geeft me het gevoel dat er hier bergtoppen zijn. Het is de… Lees verder |
Alles wat je moet weten over champagneBruisende wijnen brengen altijd een dimensie extra in het glas. Maar hoe komen die belletjes eigenlijk in de wijn, en vanwaar de hoge prijs? Volgens de overlevering is het allemaal door toeval ontstaan: in een reeds afgesloten fles ontstond een spontane, tweede gisting. Omdat koolzuur… Lees verder |
7 x overnachten – bijzondere hotels in Den Haag1. Boutique Hotel Corona Jasper Gramsma, redacteur bij Bij Ons In De Residentie, logeerde in Boutique Hotel Corona aan het Buitenhof, midden in het bruisende centrum van Den Haag. Na jaren in de Hofstad te hebben gewoond, werkt hij nu vanuit Frankrijk, maar de Haagse… Lees verder |
Feel-good glossy voor de Haagse internationalUitgeverij Media Fresca komt met een primeur: een dik magazine over ‘het goede Haagse leven’ voor internationals in de hofstad. ‘Kingstreet’ wordt het Engelstalige zusje van Bij Ons in de Residentie, dat al twaalf jaar bestaat. Beide bladen komen eind november uit. “Maar,” begint Annerieke… Lees verder |
‘Annerieke maakt Haagse glossy’Annerieke laat haar stad graag zien zoals ze die zelf het liefst ziet: de mooiste restaurants, winkels en culturele evenementen die ze in Den Haag vindt, deelt ze met de lezers van haar jaarlijkse glossy. En nu komt daar ook nog een Engelstalig magazine bij…. Lees verder |
- 1
- 2
- 3
- ...
- 18
- Volgende »