5x nieuwe Haagse hotspots
Wat zijn de kersverse hotspots die je absoluut niet wilt missen? Wij hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet.

DATUM
23 oktober 2024
TEKST
Renske Hagendijk
BEELD
PR
5x nieuwe Haagse hotspots
Wat zijn de kersverse hotspots die je absoluut niet wilt missen? Wij hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet.
1. Quila
Latijns-Amerika heeft zijn weg gevonden naar de Dunne Bierkade met het nieuwe restaurant Quila. Het menu is geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, de rijke smaken van Argentinië en de aardse, comfortabele gerechten van Colombia. Quila serveert zowel brunch als diner. Heb je antojitos (kleine trek)? Dan hebben ze lekkere bites to share. En vergeet niet hun speciale mezcal- en tequilabar, met cocktails als de Dulce de Leche Espresso Martini. Wij kunnen niet wachten om het zelf uit te proberen.
www.quila.nl
Dunne Bierkade 5
2. Hich & Pich
‘Fuel your day with the perfect blend’. Bij Hich & Pich in de Keizerstraat in Scheveningen vind je die perfecte blend in de vorm van een espresso of cold-pressed juice. Deze koffie- en juicebar heeft onlangs zijn deuren geopend en is dé nieuwe plek om lekker iets te drinken, om te relaxen en je op te laden.
www.instagram.com/hichpich
Keizerstraat 124
![]() | Lees ook: Haagse tips van fotograaf Elise Maaskant Restaurant, taartje, guilty pleasure en meer |
3. Lunch Café Luca
Heerlijk genieten van een bakkie, taartje, ontbijt, lunch of borrel? Dat kan nu allemaal bij Lunch Café Luca op de Thomsonlaan. Twee weken geleden gingen ze van start in winkelgebied De Fahrenheit. Wij gingen meteen langs om een van hun verse taartjes te proeven.
www.lunchcafeluca.nl
Thomsonlaan 100
4. Club Joli
Na De Tijd, Club Le Paris, en technoclub Magistraat komt er nu wéér iets voor jongeren in de Kettingstraat: Club Joli. Dit nieuwe partyparadijs met weinig zitplaatsen en veel discoballen is de eerste stap van Joe Bogaart, zoon van horecatycoon René Bogaart, als zelfstandig ondernemer. Eind oktober is het zover, dan kunnen de voetjes van de vloer in Club Joli.
www.instagram.com/joli.denhaag
Kettingstraat 12-B
5. Silvi Gastrobar
Binnenkort in de Zeestraat: Silvi Gastrobar, van broer en zus Marios Lamprianidis (sommelier) en Afroditi Lamprianidou (chef). Ze werken al lange tijd samen en hebben onder andere ervaring opgedaan in sterrenrestaurant Fine Fleur in Antwerpen onder leiding van chef Jacob Jan Boerma en bij restaurant Elea aan het Noordeinde. Nu realiseren ze hun droom en beginnen ze iets samen. De inspiratie voor hun shared dining restaurant komt van hun oma Silvi. Als kinderen in Griekenland genoten ze van de ‘100 dishes’ die oma voor hen bereidde, altijd om samen te delen. Dit gevoel willen ze nu overbrengen op hun gasten. Wat staat er op het menu? Vleesliefhebbers kunnen rekenen op entrecote met zwarteknoflook-hollandaise, terwijl er voor de liefhebbers van vis oesters met zuurkool op het menu staan. Vegetariërs kunnen genieten van cabrales-mousse, een blauwe Spaanse kaas geserveerd met peer. De soft opening van Silvi is op 25 oktober.
www.silvihague.nl
Zeestraat 56A
tekst Renske Hagendijk beeld PR
1. Quila
Latijns-Amerika heeft zijn weg gevonden naar de Dunne Bierkade met het nieuwe restaurant Quila. Het menu is geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, de rijke smaken van Argentinië en de aardse, comfortabele gerechten van Colombia. Quila serveert zowel brunch als diner. Heb je antojitos (kleine trek)? Dan hebben ze lekkere bites to share. En vergeet niet hun speciale mezcal- en tequilabar, met cocktails als de Dulce de Leche Espresso Martini. Wij kunnen niet wachten om het zelf uit te proberen.
www.quila.nl
Dunne Bierkade 5
2. Hich & Pich
‘Fuel your day with the perfect blend’. Bij Hich & Pich in de Keizerstraat in Scheveningen vind je die perfecte blend in de vorm van een espresso of cold-pressed juice. Deze koffie- en juicebar heeft onlangs zijn deuren geopend en is dé nieuwe plek om lekker iets te drinken, om te relaxen en je op te laden.
www.instagram.com/hichpich
Keizerstraat 124
![]() | Lees ook: Haagse tips van fotograaf Elise Maaskant Restaurant, taartje, guilty pleasure en meer |
3. Lunch Café Luca
Heerlijk genieten van een bakkie, taartje, ontbijt, lunch of borrel? Dat kan nu allemaal bij Lunch Café Luca op de Thomsonlaan. Twee weken geleden gingen ze van start in winkelgebied De Fahrenheit. Wij gingen meteen langs om een van hun verse taartjes te proeven.
www.lunchcafeluca.nl
Thomsonlaan 100
4. Club Joli
Na De Tijd, Club Le Paris, en technoclub Magistraat komt er nu wéér iets voor jongeren in de Kettingstraat: Club Joli. Dit nieuwe partyparadijs met weinig zitplaatsen en veel discoballen is de eerste stap van Joe Bogaart, zoon van horecatycoon René Bogaart, als zelfstandig ondernemer. Eind oktober is het zover, dan kunnen de voetjes van de vloer in Club Joli.
www.instagram.com/joli.denhaag
Kettingstraat 12-B
5. Silvi Gastrobar
Binnenkort in de Zeestraat: Silvi Gastrobar, van broer en zus Marios Lamprianidis (sommelier) en Afroditi Lamprianidou (chef). Ze werken al lange tijd samen en hebben onder andere ervaring opgedaan in sterrenrestaurant Fine Fleur in Antwerpen onder leiding van chef Jacob Jan Boerma en bij restaurant Elea aan het Noordeinde. Nu realiseren ze hun droom en beginnen ze iets samen. De inspiratie voor hun shared dining restaurant komt van hun oma Silvi. Als kinderen in Griekenland genoten ze van de ‘100 dishes’ die oma voor hen bereidde, altijd om samen te delen. Dit gevoel willen ze nu overbrengen op hun gasten. Wat staat er op het menu? Vleesliefhebbers kunnen rekenen op entrecote met zwarteknoflook-hollandaise, terwijl er voor de liefhebbers van vis oesters met zuurkool op het menu staan. Vegetariërs kunnen genieten van cabrales-mousse, een blauwe Spaanse kaas geserveerd met peer. De soft opening van Silvi is op 25 oktober.
www.silvihague.nl
Zeestraat 56A