THE BEST DELIVERY
BOIDR eats at home: HanTing Delivery
De komende weken licht BOIDR een aantal bijzondere delivery's uit. Dit keer: HanTing Delivery.
DATE
26 November 2020
TEXT
Annerieke Simeone
IMAGE
PR
THE BEST DELIVERY
BOIDR eats at home: HanTing Delivery
De komende weken licht BOIDR een aantal bijzondere delivery's uit. Dit keer: HanTing Delivery.
Is dit allemaal voor de lunch?” Lisette Rademakers kijkt verbaasd als ze ziet hoeveel tassen van HanTing Delivery op haar keukentafel staan. “Eerst maar eens even de ‘Executive land box’ openen,” zeg ik. In een vetvrij papier ligt de ‘Japanese style beef sandwich’ en in de doos zit een asperge-avocadosalade.
De cosmetisch tandarts wijst naar het gele vlakje dat omringd is met frambozen en bramen. ‘Yuzu-cake,’ meldt het kaartje dat erbij is gevoegd. Ze haalt twee flesjes tevoorschijn. Beide met een rode inhoud. “En deze?”. “Bramenshrub met munt en tijm en Strawberry soda,” lees ik voor. “Ziet er spectaculair uit, zeg,” reageert Rademakers.
Als chef Han Ji iets nieuws bedenkt, dan kun je wel iets bijzonders verwachten
Ja, als chef Han Ji iets nieuws bedenkt, dan kun je wel iets bijzonders verwachten. We kennen hem natuurlijk van restaurant Zheng in de Prinsestraat en Umami aan het Buitenhof, maar nu zijn restaurants dicht zijn, hebben zijn verschillende Aziatische concepten een toegankelijke make-over gekregen. Hij heeft de naam van zijn voormalige restaurant HanTing gebruikt voor het thuisbezorgplatform.
HanTing Delivery
HanTing Delivery bestaat uit maar liefst zeven foodconcepten: ‘Umami@home’ (oosters-Franse fusiongerechten), ‘Nature’s Lunchroom’(een moderne Aziatische lunch vol voedingswaarden en vitaminen), ‘Zheng@Home’, ‘Streetfood By Han’, de ‘Japanese Curry Bar’, de ‘Japanese Sandwich Bar’ en tot slot ‘HanTing Bistro’.
‘Nature’s Lunchroom’
Wij kozen voor ‘Nature’s Lunchroom’, want als je hele dagen thuiswerkt, wil je weleens wat anders. En met een lunchbox ben je in één keer klaar. Terwijl Rademakers de waxinelichtjes aansteekt, schenk ik de bruisende drankjes in mooie wijnglazen. We nemen een slok. Lekker zoet en gezond.
Als we zitten, kijken we naar het bakje met sesam-macademianoten. Zijn die nu bedoeld als snack of gooien we die over de salade? We kiezen voor het laatste. Kraakvers en lichtzoet.
Omdat ik niet van te weinig eten op tafel houd, heb ik voor de zekerheid nog maar een salade besteld. Rademakers schudt haar hoofd. “Waar laten we dit nu weer?” “In onze buik,” grap ik, terwijl ik mijn vork zet in de groene romanesco-salade met zwarte rijst, sojabonen en gemarineerde kippendijfilet in een krokant jasje.
Wij kozen voor ‘Nature’s Lunchroom’, want als je hele dagen thuiswerkt, wil je weleens wat anders
Thuis lunchen
De dressing die er apart bij zit, gooi ik erop. Even husselen. “Mmm, heerlijk zeg, die kip. En ook een klein pepertje. Proeven?” Rademakers grinnikt. “Nou, vooruit dan, één hapje. Maar die yuzu-cake bewaar ik, hoor. Dat is wel weer handig van thuis lunchen: wat over is, kan meteen in de koelkast.”
More information: https://hanting.delivery
In de volgende nieuwsbrief: het kerstdiner van House of Lords.
text Annerieke Simeone image PR
Is dit allemaal voor de lunch?” Lisette Rademakers kijkt verbaasd als ze ziet hoeveel tassen van HanTing Delivery op haar keukentafel staan. “Eerst maar eens even de ‘Executive land box’ openen,” zeg ik. In een vetvrij papier ligt de ‘Japanese style beef sandwich’ en in de doos zit een asperge-avocadosalade.
De cosmetisch tandarts wijst naar het gele vlakje dat omringd is met frambozen en bramen. ‘Yuzu-cake,’ meldt het kaartje dat erbij is gevoegd. Ze haalt twee flesjes tevoorschijn. Beide met een rode inhoud. “En deze?”. “Bramenshrub met munt en tijm en Strawberry soda,” lees ik voor. “Ziet er spectaculair uit, zeg,” reageert Rademakers.
Als chef Han Ji iets nieuws bedenkt, dan kun je wel iets bijzonders verwachten
Ja, als chef Han Ji iets nieuws bedenkt, dan kun je wel iets bijzonders verwachten. We kennen hem natuurlijk van restaurant Zheng in de Prinsestraat en Umami aan het Buitenhof, maar nu zijn restaurants dicht zijn, hebben zijn verschillende Aziatische concepten een toegankelijke make-over gekregen. Hij heeft de naam van zijn voormalige restaurant HanTing gebruikt voor het thuisbezorgplatform.
HanTing Delivery
HanTing Delivery bestaat uit maar liefst zeven foodconcepten: ‘Umami@home’ (oosters-Franse fusiongerechten), ‘Nature’s Lunchroom’(een moderne Aziatische lunch vol voedingswaarden en vitaminen), ‘Zheng@Home’, ‘Streetfood By Han’, de ‘Japanese Curry Bar’, de ‘Japanese Sandwich Bar’ en tot slot ‘HanTing Bistro’.
‘Nature’s Lunchroom’
Wij kozen voor ‘Nature’s Lunchroom’, want als je hele dagen thuiswerkt, wil je weleens wat anders. En met een lunchbox ben je in één keer klaar. Terwijl Rademakers de waxinelichtjes aansteekt, schenk ik de bruisende drankjes in mooie wijnglazen. We nemen een slok. Lekker zoet en gezond.
Als we zitten, kijken we naar het bakje met sesam-macademianoten. Zijn die nu bedoeld als snack of gooien we die over de salade? We kiezen voor het laatste. Kraakvers en lichtzoet.
Omdat ik niet van te weinig eten op tafel houd, heb ik voor de zekerheid nog maar een salade besteld. Rademakers schudt haar hoofd. “Waar laten we dit nu weer?” “In onze buik,” grap ik, terwijl ik mijn vork zet in de groene romanesco-salade met zwarte rijst, sojabonen en gemarineerde kippendijfilet in een krokant jasje.
Wij kozen voor ‘Nature’s Lunchroom’, want als je hele dagen thuiswerkt, wil je weleens wat anders
Thuis lunchen
De dressing die er apart bij zit, gooi ik erop. Even husselen. “Mmm, heerlijk zeg, die kip. En ook een klein pepertje. Proeven?” Rademakers grinnikt. “Nou, vooruit dan, één hapje. Maar die yuzu-cake bewaar ik, hoor. Dat is wel weer handig van thuis lunchen: wat over is, kan meteen in de koelkast.”
More information: https://hanting.delivery
In de volgende nieuwsbrief: het kerstdiner van House of Lords.