4 x new catering establishments in The Hague
Ja, we hebben weer een lijstje met nieuwe horecazaken in Den Haag voor je: Beso, Mozze e Mezza, Cafe Florian en Café Hathor.
DATE
02 July 2023
TEXT
Meike Liedenbaum
IMAGE
PR
4 x new catering establishments in The Hague
Ja, we hebben weer een lijstje met nieuwe horecazaken in Den Haag voor je: Beso, Mozze e Mezza, Cafe Florian en Café Hathor.
1. @mozzamezze
Joris van der Poel van Grapes & Olives heeft een nieuw concept: Mozza e Mezze, nu nog een pop-up, maar straks een traiteur aan het Prins Hendrikplein 22. Iedere zaterdag toveren zij hun atelier om tot een Italiaanse aperitivobar. En dat is precies wat je denkt dat het is: Aperol, huisgemaakte focaccia, planken vol met delicatessen om te delen, mediterrane salades, pasta, parmigiana en cannoli. Vakantie in eigen land!
Read also: 4 x nieuwe zaken Welke horeca opende afgelopen juni? |
2. @cafefloriandenhaag
Scheveningen is eindelijk weer een hotspot rijker. Begin deze maand opende Café Florian zijn deuren in de Stevinstraat. Het concept? Een laagdrempelig wijncafé met meer dan 100 (!) wijnen en een bourgondische kaart die vráágt om lang te tafelen.
3.@besobysimonis
Familie Simonis doet het weer. De overheerlijke ‘sneak peaks’ vliegen ons om de oren. Van ‘croquettas de beso’ en ‘pan con tomate’ tot royale pannen paella. Bij dit nieuwe Spaans georiënteerde visrestaurant in de Scheveningse haven geniet je straks van de herinterpretatie van Spaanse gerechten, met de befaamde ‘Simonis touch’. Dat belooft veel goeds. Wij kijken er nu al naar uit om op het zonnige terras neer te strijken.
4. @cafehathor
Na een flinke verbouwing heropende Café Hathor aan de Maliestraat zijn deuren begin deze maand. Voor wie het nog niet kent: met een terras en een boot aan de gracht is Café Hathor een begrip in Haagse kringen. Een gezellig bruin café met gerechten die hun inspiratie halen uit de betere Franse bistro’s. Denk aan: charcuterie, steak tartaar, coquilles en een goede kaasplank om mee af te sluiten.
text Meike Liedenbaum image PR
1. @mozzamezze
Joris van der Poel van Grapes & Olives heeft een nieuw concept: Mozza e Mezze, nu nog een pop-up, maar straks een traiteur aan het Prins Hendrikplein 22. Iedere zaterdag toveren zij hun atelier om tot een Italiaanse aperitivobar. En dat is precies wat je denkt dat het is: Aperol, huisgemaakte focaccia, planken vol met delicatessen om te delen, mediterrane salades, pasta, parmigiana en cannoli. Vakantie in eigen land!
Read also: 4 x nieuwe zaken Welke horeca opende afgelopen juni? |
2. @cafefloriandenhaag
Scheveningen is eindelijk weer een hotspot rijker. Begin deze maand opende Café Florian zijn deuren in de Stevinstraat. Het concept? Een laagdrempelig wijncafé met meer dan 100 (!) wijnen en een bourgondische kaart die vráágt om lang te tafelen.
3.@besobysimonis
Familie Simonis doet het weer. De overheerlijke ‘sneak peaks’ vliegen ons om de oren. Van ‘croquettas de beso’ en ‘pan con tomate’ tot royale pannen paella. Bij dit nieuwe Spaans georiënteerde visrestaurant in de Scheveningse haven geniet je straks van de herinterpretatie van Spaanse gerechten, met de befaamde ‘Simonis touch’. Dat belooft veel goeds. Wij kijken er nu al naar uit om op het zonnige terras neer te strijken.
4. @cafehathor
Na een flinke verbouwing heropende Café Hathor aan de Maliestraat zijn deuren begin deze maand. Voor wie het nog niet kent: met een terras en een boot aan de gracht is Café Hathor een begrip in Haagse kringen. Een gezellig bruin café met gerechten die hun inspiratie halen uit de betere Franse bistro’s. Denk aan: charcuterie, steak tartaar, coquilles en een goede kaasplank om mee af te sluiten.